Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گلستان از کاهش ۱۰ میلیون مترمکعبی ظرفیت سد بوستان به علت انباشت رسوبات خبر داد و گفت: ناحیه صنعتی پیشکمر در شهرستان کلاله با هدف ایجاد صنایع تبدیلی احیا می‌شود. ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۷ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کلاله، هادی حق‌شناس ظهر امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان اظهارداشت: اصلی‌ترین مشکل شهرستان و استان نرخ بیکاری است و براساس گزارش مرکز آمار ایران در فصل بهار نرخ بیکاری گلستان دو رقمی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی استان مکلف است در سال جاری نسبت به احیای ناحیه صنعتی در منطقه پیشکمر اقدام کنند، گفت: ما به شرکت شهرک‌های صنعتی برای تامین زمین و زیرساخت‌ها کمک خواهیم کرد تا این ناحیه صنعتی با هدف صنایع تبدیلی فعال شود.

استاندار گلستان با اشاره به بازدید از مزارع گوجه‌فرنگی در سطح شهرستان کلاله گفت: با همکاری کشاورزان و مدیریت شهرستانی زمینه ایجاد یک کارخانه 500 تنی رب گوجه‌فرنگی را فراهم می‌کنیم و این اقدامی ایده‌آل و به شکل تعاونی است.

75درصد سدها پُر است/کمبود جدی آب در سیستان و بلوچستاناردکانیان: خروجی آب از سدها بیش از 190 درصد افزایش داشته استمیزگرد نقش سدها در مدیریت سیلاب‌ ــ 1 | سیلاب‌هایی که به‌خاطر سدها حتی حس نشدند/ واقعه فروردین 98 نشان داد سد کم داریم+فیلم

وی با اشاره به واحدهای مسکونی در جریان سیل آسیب دیده‌اند، بیان داشت: روند احداث و تعمیر 90 درصد واحدهای مسکونی خسارت‌دیده در حال انجام است و 10 درصد باقی‌مانده نیز با همکاری بنیاد مسکن اجرا خواهد شد.

استاندار گلستان با اشاره به مشکلاتی که درباره نشست زمین در بخش‌هایی از شهر فراغی گفت: باید مکان‌یابی جدید صورت گیرد و تعیین تکلیف شود و مردم بدانند که حضور در مکان سابق با مشکلاتی همراه است.

حق‌شناس با اشاره به بازدید از سد بوستان، اظهارداشت: مردم نگرانی‌هایی از مشکلات لایروبی پشت سدها و عملکرد دریچه‌های سدها داشتند که در بازدید امروز مورد توجه قرار گرفت. با توجه به اینکه ظرفیت اولیه سد 54 میلیون مترمکعب بوده و امروز به 35 میلیون مترمکعب رسیده است که باید یا افزایش تاج سد را داشته باشیم یا اینکه لایروبی انجام دهیم.

وی با بیان اینکه افزایش تاج سد در عمل امکان‌پذیر نیست، خاطرنشان کرد: در عین حال هزینه‌های لایروبی بالا است و مقرر شد آب منطقه‌ای با همکاری مشاور بهترین پیشنهاد را برای این سد ارائه دهد.

استاندار گلستان با اشاره به کاشت محصولات کشاورزی در اراضی شیبدار که با باران‌های شدید از بین می‌رود، یادآور شد: باید نوع کشت را در این مناطق به سمت درختان مثمر ببریم تا از میزان خسارات کاسته شود.

وی با تاکید بر اینکه آب موردنیاز برای فعالیت‌های کشاورزی وجود دارد اما نیاز به مهار است، گفت: احیای سدها یا ساخت سد جدید می‌تواند نیازهای منطقه را برآورده کند.

انتهای پیام/ش

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۲۵۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف یوسفی اظهار کرد: در راستای انتقال واحدهای تولیدی (صنعتی، معدنی، خدماتی) و کارگاه‌های آلاینده به خارج از مناطق مسکونی و محدوده سکونتگاه‌ها، دومین نشست کارگروه تبصره ماده ۱۴ قانون هوای پاک استان مرکزی برگزار شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: با توجه به اینکه یکی از منابع آلایندگی هوای اراک، ذوب ضایعات فلزی در کوره‌های سنتی است که در این راستا مقرر شد برای ۱۰۰ واحد صنفی ذوب ضایعات دارای پروانه در شهرک صنعتی خیرآباد با مساعدت شرکت شهرک‌ها زمین اختصاص یابد همچنین با انجام اقدام مشترک با صنف ضایعات فلزی واحدهای متخلف شناسایی و اقدامات قانونی در این خصوص لحاظ شود.

وی بیان کرد: در این راستا مقرر شد برنامه چهارگانه پالایشگاه نفت شازند به منظور کاهش آلایندگی گرد و غبار و so2 تا پایان سال اجرایی و در خصوص اتصال ایستگاه سنجش آلایندگی پالایشگاه شازند به شبکه پایش آنلاین تسریع شود.

یوسفی افزود: شرکت پتروشیمی شازند نیز در راستای برنامه زمانبندی کاهش آلایندگی ملزم شد برنامه کامل حذف فلزها را تا پایان سال به صورت کامل تکمیل و نسبت به خرید و نصب یک دستگاه سنجش آلودگی هوا با جانمایی محیط زیست در از محل اجرای مسوولیت‌های اجتماعی حداکثر تا ۲ ماه آینده اقدام شود.

کد خبر 6099534

دیگر خبرها

  • کردستان دارای ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی است
  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • بارش‌های بهاری تراز سدها را افزایش می‌دهد
  • سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد
  • اصفهان پرجمعیت‌ترین استان کارگری کشور
  • اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است